Doorgaan naar hoofdcontent

En de winnaar is......

Wat een dag, wat een dag!Niet verwacht, wel gekregen een superverjaardag!!Iedereen was druk en toch ben ik tussen de bedrijven door ontzettend verast en verwend en gefeliciteerd.Manlief zat vandaag in het oosten van het land voor zijn werk en had ook nog een bbq met het bedrijf. Zoonlief had een feestje van een vriendje en was dus ook de middag weg. Dus tja, wat kan je dan nog verwachten....
Vanmorgen vroeg werd ik wakker gezongen door mijn kinderen. Aansluitend stond een feestlijk ontbijt klaar, croissantjes, gekookt eitje en jus d'orange aan alles was gedacht (en dat om half 6 's ochtends).Tijdens het ontbijt mocht ik ook nog diverse cadeau's uitpakken.Daarna stroomde de felicitaties binnen via diverse media.Vanmiddag aten we cake met aardbeien en slagroom. En vervolgens werd ik nog eens verast door mijn dochter, die samen met papa had bedacht om me mee te nemen naar een terras.En bij thuiskomst lag er ook nog heel veel leuke post, waarbij onder andere een hele leuke kaart van Dianez!Hieperdepiep! Wat een feest!Ik ben mijn kinderen en liefste heel dankbaar voor de feestelijke dag die ze me hebben gegeven!
En nu is het tijd om mijn tractatie weg te geven! Ik heb random.org er op los gelaten en de winnaar is....True Random Number Generator  7Powered by RANDOM.ORGRaspberry!
En omdat ik in zo'n goede bui ben verras ik graag nog iemand..... 
True Random Number Generator  2Powered by RANDOM.ORG
Dianez!
Als jullie me een berichtje sturen op bvharen apenstaartje hotmail punt com.Dan zorg ik dat jullie verassing uiterlijk 18 juli op de post gaat!
Zo en nu nog even lekker verder feesten! Mijn dag kan niet meer stuk!Heb een fijne avond allemaal!
Groetjes BY JM

Reacties

 1. Fijne verjaardag Boukje, gefeliciteerd!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je een leuke dag hebt gehad en SUPER dat ik de gelukkige ben van je extra give away!
  Zal je straks even mailen.
  Nog een fijne avond en geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hartelijk gefeliciteerd. Zo te lezen heb je een mooie dag gehad.

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat lief, twee keer weggegeven! Van harte gefeliciteerd nog met je verjaardag. En hoe fijn dat ze je dag toch nog zo feestelijk gemaakt hebben! Liefs, Anne-Co

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bericht 400! Tutorial.

Ja echt waar, in de voorbije jaren schreef ik alles bij elkaar 399 berichten en dit is mijn 400ste bericht!
Alle reden om in dit bericht eens flink uit mijn comfortzone te gaan en jullie op een patroon te trakteren.
Speciaal voor dit bericht heb ik een haakpatroon geschreven. Een haakpatroon voor een muurhanger.
Toen ik laatst in het bos aan de wandel was met onze pup heb ik lekker gezocht naar kleine handzame takken. Deze heb ik een dagje laten drogen op de verwarming zodat ik ze snel kon gaan verwerken.
En dat was reusachtig leuk om te doen. Zitten jullie klaar??Hier komt ie dan:

Nodig: -garen geschikt voor haaknaald 3,5
            -haaknaald 3,5
            -een kleine tak
            -eventueel kralen om te versieren
            -stopnaald


Begin: Haak 4 lossen maak een ring met een halve vaste


Toer 1: Haak 3 lossen dit is je eerste stokje, haak vervolgens 11 stokjes in de ring. Sluit met een halve vaste in de derde losse. Je hebt nu 12 stokjes.


Toer 2: Ga met een halve vaste tus…

Cobblestone deken

Al een hele poos lagen er een aantal chunky bollen te wachten op verwerking. Eerst wilde ik er mee gaan breien, een kussenhoes. Toen bedacht ik dat een deken veel gaver was en kocht ik er nog wat bollen bij. Dat moest dan een gebreide deken gaan worden. Maar omdat ik niet over rondbreinaalden beschik was het heel lastig om de juiste verhouding te krijgen, ik ben niet zo'n held met steken tellen en proeflapjes maken. Toen belande het hele zwikje dus in mijn mand naast de bank en die fase duurde wel even.....
`En toen was daar ineens het jaaaaaaa, ahaaaa moment. Ik wist het, het moest de Cobblestone deken worden uit het boek Eindeloos Haken van Marianne Roos-Dekkers.
En voor ik het zelf in de gaten had was ik aan de slag met de bollen en niet te stoppen. De deken was echt zo klaar met naald 12. De rand haakte ik met naald 10. Uiteraard moest ik hier toch ook aan het rekenen voor de juiste verhoudingen, maar dat gaat mij bij een haakwerk dan net wat beter af.
Een mooi bankdekentje. N…

Stekensjaal uit Studio Hip en Stip

Nog een stel foto's van de koudere weken...... Want toen ronde ik nog snel even een sjaal en een muts af voor onze jongste. Ik gebruikte het patroon van de Stekensjaal van Studio Hip en Stip. Toen deze klaar was haakte ik er eigenhandig nog een muts bij zo werd het namelijk een heuse set. Net op tijd was het klaar voordat we kennis maakten met de Syberische beer. Echt nog nooit van gehoord, maar het was wel fijn dat mijn meisje er warmpjes bij liep!
En nu deze week de lente begint sluit ik met deze laatste foto's de winter af! Op naar frisse voorjaarsmaaksels en andere luchtige projecten.

Liefs BY JM