Doorgaan naar hoofdcontent

Gewonnen bij Ing-things

In de week net na de inbraak, had ik een heuse opsteker! Ik won bij Ingthings het boek: De lijst van al mijn wensen. Op zaterdag plofte deze fijne envelop op mijn deurmat, ik liet hem nog even liggen en opende hem toen kleine dochter lag te slapen. Wat een feest heb je ervan gemaakt! Ik voelde me weer echt blij, mijn hart maakte weer een sprongetje. Wat moest ik dan doen om te winnen? Ik schreef mijn wens op haar blog, een wens die te maken heeft met het oren probleem van onze oudste dochter.

BY JM19 maart 2013 14:01
Ik zou het ook graag lezen.... Mijn diepste wens voor nu is dat mijn dochter haar zwemles weer terug zou mogen op pakken, het mag al meer dan een half jaar niet vanwege oor troubles. En het is haar grote passie om te zwemmen, ze beleefd er zoveel plezier aan. Zoals ze zelf zij: dansen is ook leuk, maar zwemmen is het allerleukst. En mochten de twee wensen samen komen, dan kan ik lezen tijdens de zwemles!

En let wel, na het terugbelspreekuur van afgelopen week mag dochterlief  de zwemles weer terug oppakken met een aantal mitsen en maren, want het blijft allemaal ingewikkeld dat oor van onze dochter. Nu dus actie ondernemen en dan hopen dat ik snel in het zwembad zit te lezen!

Liefs BY JM


Reacties

  1. Wat een heerlijke post! En fijn dat dochterlief weer mag zwemmen :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bericht 400! Tutorial.

Ja echt waar, in de voorbije jaren schreef ik alles bij elkaar 399 berichten en dit is mijn 400ste bericht!
Alle reden om in dit bericht eens flink uit mijn comfortzone te gaan en jullie op een patroon te trakteren.
Speciaal voor dit bericht heb ik een haakpatroon geschreven. Een haakpatroon voor een muurhanger.
Toen ik laatst in het bos aan de wandel was met onze pup heb ik lekker gezocht naar kleine handzame takken. Deze heb ik een dagje laten drogen op de verwarming zodat ik ze snel kon gaan verwerken.
En dat was reusachtig leuk om te doen. Zitten jullie klaar??Hier komt ie dan:

Nodig: -garen geschikt voor haaknaald 3,5
            -haaknaald 3,5
            -een kleine tak
            -eventueel kralen om te versieren
            -stopnaald


Begin: Haak 4 lossen maak een ring met een halve vaste


Toer 1: Haak 3 lossen dit is je eerste stokje, haak vervolgens 11 stokjes in de ring. Sluit met een halve vaste in de derde losse. Je hebt nu 12 stokjes.


Toer 2: Ga met een halve vaste tus…

Cobblestone deken

Al een hele poos lagen er een aantal chunky bollen te wachten op verwerking. Eerst wilde ik er mee gaan breien, een kussenhoes. Toen bedacht ik dat een deken veel gaver was en kocht ik er nog wat bollen bij. Dat moest dan een gebreide deken gaan worden. Maar omdat ik niet over rondbreinaalden beschik was het heel lastig om de juiste verhouding te krijgen, ik ben niet zo'n held met steken tellen en proeflapjes maken. Toen belande het hele zwikje dus in mijn mand naast de bank en die fase duurde wel even.....
`En toen was daar ineens het jaaaaaaa, ahaaaa moment. Ik wist het, het moest de Cobblestone deken worden uit het boek Eindeloos Haken van Marianne Roos-Dekkers.
En voor ik het zelf in de gaten had was ik aan de slag met de bollen en niet te stoppen. De deken was echt zo klaar met naald 12. De rand haakte ik met naald 10. Uiteraard moest ik hier toch ook aan het rekenen voor de juiste verhoudingen, maar dat gaat mij bij een haakwerk dan net wat beter af.
Een mooi bankdekentje. N…

Stekensjaal uit Studio Hip en Stip

Nog een stel foto's van de koudere weken...... Want toen ronde ik nog snel even een sjaal en een muts af voor onze jongste. Ik gebruikte het patroon van de Stekensjaal van Studio Hip en Stip. Toen deze klaar was haakte ik er eigenhandig nog een muts bij zo werd het namelijk een heuse set. Net op tijd was het klaar voordat we kennis maakten met de Syberische beer. Echt nog nooit van gehoord, maar het was wel fijn dat mijn meisje er warmpjes bij liep!
En nu deze week de lente begint sluit ik met deze laatste foto's de winter af! Op naar frisse voorjaarsmaaksels en andere luchtige projecten.

Liefs BY JM