Doorgaan naar hoofdcontent

Beetje verdrietig

Helaas ben ik al de hele week niet helemaal in mijn doen. Er komt ook werkelijk niets uit mijn handen en dat alles heeft te maken met een stel oren. Onze lieve dochter zou buisjes krijgen en dat is helaas niet gelukt, omdat een ontsteking die er zat niet weg was bij de ingreep. En nu de afgelopen dagen merken we steeds meer dat ze pijn heeft aan haar oren ondanks antibiotica druppels. Hierdoor kan ze ook al weken niet naar de zwemles, terwijl dat haar favoriete bezigheid is! Vanmiddag heb ik haar verplicht thuis gehouden, onder zwaar protest, want dan miste ze muziekles en gym en en en en......... Zo heeft ze nog wel 100 redenen, zo graag gaat ze naar school, zo graag gaat ze naar zwemles. En het doet mij verdriet om mijn dochter zo te zien worstelen. Natuurlijk blijf ik sterk naast haar, maar tegelijkertijd voel ik me verdrietig en machteloos! Natuurlijk ben ik ook heel trots dat ze zo sterk is en blijft, dat ze naast haar verdriet, ook nog een lach op haar gezicht weet te toveren. Hopelijk is dit al veel te lang durende oorprobleem snel over en keert de rust weer terug!

Liefs BY JM

Reacties

  1. Moed houden, het komt allemaal goed! Het heeft alleen tijd nodig (en dat wil je eigenlijk gewoon niet). Geniet van het feit dat ze het zo geweldig vindt om naar school etc. te gaan.

    Kinderen zijn SUPER veerkrachtig (ik spreek uit ervaring :-)) Als je die positieve dingen eerst blijft zien is het straks voorbij voor je het weet!

    In ieder geval sterkte om hier even door heen te komen. Ik weet zeker dat ik binnenkort weer mooie dingen uit jouw handen op het blog zie verschijnen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bericht 400! Tutorial.

Ja echt waar, in de voorbije jaren schreef ik alles bij elkaar 399 berichten en dit is mijn 400ste bericht!
Alle reden om in dit bericht eens flink uit mijn comfortzone te gaan en jullie op een patroon te trakteren.
Speciaal voor dit bericht heb ik een haakpatroon geschreven. Een haakpatroon voor een muurhanger.
Toen ik laatst in het bos aan de wandel was met onze pup heb ik lekker gezocht naar kleine handzame takken. Deze heb ik een dagje laten drogen op de verwarming zodat ik ze snel kon gaan verwerken.
En dat was reusachtig leuk om te doen. Zitten jullie klaar??Hier komt ie dan:

Nodig: -garen geschikt voor haaknaald 3,5
            -haaknaald 3,5
            -een kleine tak
            -eventueel kralen om te versieren
            -stopnaald


Begin: Haak 4 lossen maak een ring met een halve vaste


Toer 1: Haak 3 lossen dit is je eerste stokje, haak vervolgens 11 stokjes in de ring. Sluit met een halve vaste in de derde losse. Je hebt nu 12 stokjes.


Toer 2: Ga met een halve vaste tus…

Cobblestone deken

Al een hele poos lagen er een aantal chunky bollen te wachten op verwerking. Eerst wilde ik er mee gaan breien, een kussenhoes. Toen bedacht ik dat een deken veel gaver was en kocht ik er nog wat bollen bij. Dat moest dan een gebreide deken gaan worden. Maar omdat ik niet over rondbreinaalden beschik was het heel lastig om de juiste verhouding te krijgen, ik ben niet zo'n held met steken tellen en proeflapjes maken. Toen belande het hele zwikje dus in mijn mand naast de bank en die fase duurde wel even.....
`En toen was daar ineens het jaaaaaaa, ahaaaa moment. Ik wist het, het moest de Cobblestone deken worden uit het boek Eindeloos Haken van Marianne Roos-Dekkers.
En voor ik het zelf in de gaten had was ik aan de slag met de bollen en niet te stoppen. De deken was echt zo klaar met naald 12. De rand haakte ik met naald 10. Uiteraard moest ik hier toch ook aan het rekenen voor de juiste verhoudingen, maar dat gaat mij bij een haakwerk dan net wat beter af.
Een mooi bankdekentje. N…

Stekensjaal uit Studio Hip en Stip

Nog een stel foto's van de koudere weken...... Want toen ronde ik nog snel even een sjaal en een muts af voor onze jongste. Ik gebruikte het patroon van de Stekensjaal van Studio Hip en Stip. Toen deze klaar was haakte ik er eigenhandig nog een muts bij zo werd het namelijk een heuse set. Net op tijd was het klaar voordat we kennis maakten met de Syberische beer. Echt nog nooit van gehoord, maar het was wel fijn dat mijn meisje er warmpjes bij liep!
En nu deze week de lente begint sluit ik met deze laatste foto's de winter af! Op naar frisse voorjaarsmaaksels en andere luchtige projecten.

Liefs BY JM