Pagina's

donderdag 11 februari 2016

Vleermuis en Tennis

Het laatste pak wat ik maakte was een pak voor de oudste die als vleermuis mee liep bij de Aogse Tennus Ploeg. We liepen dit jaar mee in de optocht. De nieuw aangelegde Tennisbaan en de daarbij horende problemen waren inspiratie. Onze dochter ging als vleermuis, want vanwege een rustplaats van vleermuizen mocht er niet zomaar gekapt worden. Wat natuurlijk mooie koppen in de kranten opleverde. In onze act sloegen twee tennissers balletjes over en verstoorde er telkens een vleermuis het spel, waarna de twee tennissers de vleermuis probeerden te vangen. Het leverde mooi beeldmateriaal op en het publiek kon mee tennissen.
Het vleermuizen pak is gemaakt van een oud zwart shirt en een oude zwarte fleece deken. De vleugels heb ik naar eigen inzicht geknipt en vastgezet op de mouwen van het shirt.
We hebben een erg leuke middag gehad en kregen leuke en enthousiaste reacties uit het publiek terug.
Het was een fijn feestje!
Dit was dan de laatste creatie voor de carnaval.
Maar na alle carnavalscreaties van de afgelopen weken heb ik nu ook wel weer zin om uit te gaan kijken naar patronen voor fijne voorjaarsnaaisels!

Liefs BY JMVleermuis en 2 tennisballen.

4 opmerkingen:

 1. Ook weer zo'n leuke! Heel origineel, je hebt het er maar druk mee gehad maar geweldig leuke dingen! Ben je zelf ook nog verkleed gegaan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker weten, ik heb iets uit de doos op zolder gehaald. Voor mezelf heb ik niets meer gemaakt..... Volgend jaar is dat wel het plan.

   Verwijderen
 2. Wat een leuk pak en ontzettend origineel!

  Groeten Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen