Doorgaan naar hoofdcontent

En de winnaar is......

Wat een dag, wat een dag!Niet verwacht, wel gekregen een superverjaardag!!Iedereen was druk en toch ben ik tussen de bedrijven door ontzettend verast en verwend en gefeliciteerd.Manlief zat vandaag in het oosten van het land voor zijn werk en had ook nog een bbq met het bedrijf. Zoonlief had een feestje van een vriendje en was dus ook de middag weg. Dus tja, wat kan je dan nog verwachten....
Vanmorgen vroeg werd ik wakker gezongen door mijn kinderen. Aansluitend stond een feestlijk ontbijt klaar, croissantjes, gekookt eitje en jus d'orange aan alles was gedacht (en dat om half 6 's ochtends).Tijdens het ontbijt mocht ik ook nog diverse cadeau's uitpakken.Daarna stroomde de felicitaties binnen via diverse media.Vanmiddag aten we cake met aardbeien en slagroom. En vervolgens werd ik nog eens verast door mijn dochter, die samen met papa had bedacht om me mee te nemen naar een terras.En bij thuiskomst lag er ook nog heel veel leuke post, waarbij onder andere een hele leuke kaart van Dianez!Hieperdepiep! Wat een feest!Ik ben mijn kinderen en liefste heel dankbaar voor de feestelijke dag die ze me hebben gegeven!
En nu is het tijd om mijn tractatie weg te geven! Ik heb random.org er op los gelaten en de winnaar is....True Random Number Generator  7Powered by RANDOM.ORGRaspberry!
En omdat ik in zo'n goede bui ben verras ik graag nog iemand..... 
True Random Number Generator  2Powered by RANDOM.ORG
Dianez!
Als jullie me een berichtje sturen op bvharen apenstaartje hotmail punt com.Dan zorg ik dat jullie verassing uiterlijk 18 juli op de post gaat!
Zo en nu nog even lekker verder feesten! Mijn dag kan niet meer stuk!Heb een fijne avond allemaal!
Groetjes BY JM

Reacties

 1. Fijne verjaardag Boukje, gefeliciteerd!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je een leuke dag hebt gehad en SUPER dat ik de gelukkige ben van je extra give away!
  Zal je straks even mailen.
  Nog een fijne avond en geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hartelijk gefeliciteerd. Zo te lezen heb je een mooie dag gehad.

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat lief, twee keer weggegeven! Van harte gefeliciteerd nog met je verjaardag. En hoe fijn dat ze je dag toch nog zo feestelijk gemaakt hebben! Liefs, Anne-Co

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bericht 400! Tutorial.

Ja echt waar, in de voorbije jaren schreef ik alles bij elkaar 399 berichten en dit is mijn 400ste bericht!
Alle reden om in dit bericht eens flink uit mijn comfortzone te gaan en jullie op een patroon te trakteren.
Speciaal voor dit bericht heb ik een haakpatroon geschreven. Een haakpatroon voor een muurhanger.
Toen ik laatst in het bos aan de wandel was met onze pup heb ik lekker gezocht naar kleine handzame takken. Deze heb ik een dagje laten drogen op de verwarming zodat ik ze snel kon gaan verwerken.
En dat was reusachtig leuk om te doen. Zitten jullie klaar??Hier komt ie dan:

Nodig: -garen geschikt voor haaknaald 3,5
            -haaknaald 3,5
            -een kleine tak
            -eventueel kralen om te versieren
            -stopnaald


Begin: Haak 4 lossen maak een ring met een halve vaste


Toer 1: Haak 3 lossen dit is je eerste stokje, haak vervolgens 11 stokjes in de ring. Sluit met een halve vaste in de derde losse. Je hebt nu 12 stokjes.


Toer 2: Ga met een halve vaste tus…

Hoe het de stapel is vergaan....

Mijn laatste stapelfoto dateert van 12 februari. En in de tussentijd heb ik niet stil gezeten. Rij voor rij groeide de deken aan elkaar. Want ik wilde de vierkanten met wit omhaken en ze dan tegelijk "as you go" aan elkaar zetten. Zondagavond ging het laatste vierkant eraan en begon ik aan de rand.
Omdat het weer vandaag roet in onze carnavalsplannen gooide ben ik maar lekker verder gegaan en is de deken dus vandaag al afgeraakt.
De vierkanten zijn volgens het neergelegde plan van dochterlief aan elkaar gehaakt en dat is een wildverband geworden.
Voor de rand heb ik de granietsteek gebruikt. Een rustige en stevige steek. Hiervoor heb ik 6 toeren gehaakt.
En nu ligt ie op het bed van de jongste. Hij matcht mooi met het eerder gehaakte snoepjeskussen en de hartjes slinger die aan het hoofdeinde hangt. Ik hoop dat ze er lekker onder zal slapen!

Liefs BY JMBabytruitje

Zoals ik bij mijn update al schreef een project met een grote herhaling vraagt om een klein project erbij. Ik wilde al een tijdje een patroon proberen uit Klein Haakgeluk van Claire Boeter. Het werd het truitje waarbij voor het patroon naar de website werd verwezen. Ik koos lekkere roze/paarse kleurtjes uit mijn mand met katoenen bolletjes. Het paars voor de onderkant was net niet genoeg en dus koos ik ervoor om de laatste 2 toeren in het knalroze te haken. En zo was er in geen tijd een schattig truitje gehaakt.
Nu nog een pasgeboren babymeisje dat het kan dragen......

Liefs BY JM

Garen: Phildar Coton 3