Pagina's

zondag 6 april 2014

Haken in het zonnetje

Als de zon eenmaal doorbreekt ben ik graag buiten, ook ben ik daar graag met iets bezig, lezen, tuinieren of haken.
Zo haakte ik gisteren nog weer even verder aan de deken voor vriendin. De bolletjes beginnen nu flink te slinken, al lijkt dat op de foto niet zo, en de deken is nu 106 cm lang.
Heerlijk om zo in het zonnetje bezig te zijn!!

Liefs BY JM

4 opmerkingen:

 1. Mooi, welk garen gebruik je? Heb gistermiddag de stofzuiger en dweil laten staan en ben ook heerlijk met wat tijdschriften en een breiwerkje buiten vaan zitten.

  Noflike jûn noch,

  Juffrouw Mier

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is het inmiddels veel genoemde Stylecraft DK. Ipv haaknaald 4,5 wat de wikkel aan geeft, haak ik met haaknaald 5 om een mooi soepele en luchtige deken te krijgen.
   Enne groot gelijk dat je de boel even de boel hebt gelaten, het was vandaag met al dat grijs veel meer het weer voor dat soort klusjes;-)

   Verwijderen
 2. Wat een mooie kleuren gebruik je voor deze deken!
  Je hebt al een aardige lengte en als het lekker weer is en je zit heerlijk in het zonnetje dan gaat het haken vanzelf, voor je het weet ben je aan de lengte en kun je de deken aan je vriendin geven die er wel super blij mee zal zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dát is nog eens een vrolijk dekentje zeg. Heerlijk om zo van het ene vrolijk kleurtje naar het andere vrolijke kleurtje te werken, zeker zo lekker buiten in het zonnetje :D

  De deken wordt prachtig!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen