Pagina's

woensdag 10 april 2013

Rok voor de vriendin/oppas

Of ik een rokje wilde maken voor een vriendin/oppas, nog even net voor ze naar Griekenland vertrekt? Natuurlijk voor jou doe ik dat. Met een boodschappenlijstje ging de vriendin op pad.
Ze kwam terug met een mooi oranje stofje, niet alleen mooi om de troonswisseling in te vieren, maar ook heel mooi met een stel poep bruine benen er onder, want daar gaat ze voor!
Ze wilde hem graag met een comfortabele band, want volgens de deskundigen gaat ze daar in Griekenland de nodige kilo's aankomen en iets wat dan een beetje mee rekt is wel prettig.
Het rokje zat in een wip in elkaar, het fine tunen kostte wat meer hoofdbrekens. Op een gegeven moment nam de oppas de touwtjes in handen, amuseerde 3 kinderen en toen was de rok zo af.
We zullen je missen het komende half jaar, de gezellige momentjes aan de keukentafel, de pannenkoeken die je kwam bakken, het oppassen wat je graag voor ons en onze kinderen deed. Veel plezier en geluk daar in Griekenland en we zullen regelmatig wat van ons laten horen en hopen dat je als je terug bent nog eens komt strijkkralen;-)

Liefs BY JM

Stof van Miss Wings

1 opmerking:

  1. Lijkt me vervelend haar te moeten missen, maar je geeft haar wel iets prachtigs mee!

    BeantwoordenVerwijderen