Doorgaan naar hoofdcontent

Gewonnen bij Ing-things

In de week net na de inbraak, had ik een heuse opsteker! Ik won bij Ingthings het boek: De lijst van al mijn wensen. Op zaterdag plofte deze fijne envelop op mijn deurmat, ik liet hem nog even liggen en opende hem toen kleine dochter lag te slapen. Wat een feest heb je ervan gemaakt! Ik voelde me weer echt blij, mijn hart maakte weer een sprongetje. Wat moest ik dan doen om te winnen? Ik schreef mijn wens op haar blog, een wens die te maken heeft met het oren probleem van onze oudste dochter.

BY JM19 maart 2013 14:01
Ik zou het ook graag lezen.... Mijn diepste wens voor nu is dat mijn dochter haar zwemles weer terug zou mogen op pakken, het mag al meer dan een half jaar niet vanwege oor troubles. En het is haar grote passie om te zwemmen, ze beleefd er zoveel plezier aan. Zoals ze zelf zij: dansen is ook leuk, maar zwemmen is het allerleukst. En mochten de twee wensen samen komen, dan kan ik lezen tijdens de zwemles!

En let wel, na het terugbelspreekuur van afgelopen week mag dochterlief  de zwemles weer terug oppakken met een aantal mitsen en maren, want het blijft allemaal ingewikkeld dat oor van onze dochter. Nu dus actie ondernemen en dan hopen dat ik snel in het zwembad zit te lezen!

Liefs BY JM


Reacties

  1. Wat een heerlijke post! En fijn dat dochterlief weer mag zwemmen :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bericht 400! Tutorial.

Ja echt waar, in de voorbije jaren schreef ik alles bij elkaar 399 berichten en dit is mijn 400ste bericht!
Alle reden om in dit bericht eens flink uit mijn comfortzone te gaan en jullie op een patroon te trakteren.
Speciaal voor dit bericht heb ik een haakpatroon geschreven. Een haakpatroon voor een muurhanger.
Toen ik laatst in het bos aan de wandel was met onze pup heb ik lekker gezocht naar kleine handzame takken. Deze heb ik een dagje laten drogen op de verwarming zodat ik ze snel kon gaan verwerken.
En dat was reusachtig leuk om te doen. Zitten jullie klaar??Hier komt ie dan:

Nodig: -garen geschikt voor haaknaald 3,5
            -haaknaald 3,5
            -een kleine tak
            -eventueel kralen om te versieren
            -stopnaald


Begin: Haak 4 lossen maak een ring met een halve vaste


Toer 1: Haak 3 lossen dit is je eerste stokje, haak vervolgens 11 stokjes in de ring. Sluit met een halve vaste in de derde losse. Je hebt nu 12 stokjes.


Toer 2: Ga met een halve vaste tus…

Hoe het de stapel is vergaan....

Mijn laatste stapelfoto dateert van 12 februari. En in de tussentijd heb ik niet stil gezeten. Rij voor rij groeide de deken aan elkaar. Want ik wilde de vierkanten met wit omhaken en ze dan tegelijk "as you go" aan elkaar zetten. Zondagavond ging het laatste vierkant eraan en begon ik aan de rand.
Omdat het weer vandaag roet in onze carnavalsplannen gooide ben ik maar lekker verder gegaan en is de deken dus vandaag al afgeraakt.
De vierkanten zijn volgens het neergelegde plan van dochterlief aan elkaar gehaakt en dat is een wildverband geworden.
Voor de rand heb ik de granietsteek gebruikt. Een rustige en stevige steek. Hiervoor heb ik 6 toeren gehaakt.
En nu ligt ie op het bed van de jongste. Hij matcht mooi met het eerder gehaakte snoepjeskussen en de hartjes slinger die aan het hoofdeinde hangt. Ik hoop dat ze er lekker onder zal slapen!

Liefs BY JMBabytruitje

Zoals ik bij mijn update al schreef een project met een grote herhaling vraagt om een klein project erbij. Ik wilde al een tijdje een patroon proberen uit Klein Haakgeluk van Claire Boeter. Het werd het truitje waarbij voor het patroon naar de website werd verwezen. Ik koos lekkere roze/paarse kleurtjes uit mijn mand met katoenen bolletjes. Het paars voor de onderkant was net niet genoeg en dus koos ik ervoor om de laatste 2 toeren in het knalroze te haken. En zo was er in geen tijd een schattig truitje gehaakt.
Nu nog een pasgeboren babymeisje dat het kan dragen......

Liefs BY JM

Garen: Phildar Coton 3