Pagina's

vrijdag 1 februari 2013

Recept nummer 17 uit Zo Geknipt

Die dochter van mij heeft het maar druk met feestjes vieren. Nu ben ik achter de naaimachine gekropen om een recept uit Zo Geknipt te maken. Een saai notitieboek is nu met kaft een stuk leuker geworden. Ik stak ook nog een hoes voor de stiften in elkaar. En klaar is ze weer die Dotje om volgende week na het ziekenhuisbezoek weer even de zinnen te gaan verzetten...... En Lieke een heel fijne verjaardag voor jou!

Lief BY JM3 opmerkingen:

 1. Mooi! Denk dat je een klein meisje gelukkig maakt. Zie ik nou Boukje staan??? Lachen hoor, mijn tweede naam is nl. hetzelfde leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaa en mijn zussen hebben ook mooie Fries namen namelijk Nienke( net als jij hihihi) en Lenneke. Grappig zeg dat Boukje je tweede naam is. Mijn schoonmoeder weet niet dat ik blog en dat ik daar de naam BY JM voer. Het zijn namelijk alle eerste letters van mijn huisgenoten waarbij de B dubbel telt omdat manlief ook een naam heeft met een B. Maar dat maakt niet uit, ik ben in ieder geval heel erg blij met mijn labels en vond het een erg lief zomaar cadeautje!

   Verwijderen
  2. Geweldig toch dat je zo gesteund wordt door je schoonmoeder! Ha ik vroeg me al af waar dan By JM wegkwam. Erg leuk van die namen vooral omdat ze ook nogeens hetzelfde gespeld zijn. Hier in Friesland zie je namelijk vrij vaak Nynke & Baukje voorbij komen en niet zovaak Nienke & Boukje...Erg grappig!!

   Verwijderen