Doorgaan naar hoofdcontent

Beetje verdrietig

Helaas ben ik al de hele week niet helemaal in mijn doen. Er komt ook werkelijk niets uit mijn handen en dat alles heeft te maken met een stel oren. Onze lieve dochter zou buisjes krijgen en dat is helaas niet gelukt, omdat een ontsteking die er zat niet weg was bij de ingreep. En nu de afgelopen dagen merken we steeds meer dat ze pijn heeft aan haar oren ondanks antibiotica druppels. Hierdoor kan ze ook al weken niet naar de zwemles, terwijl dat haar favoriete bezigheid is! Vanmiddag heb ik haar verplicht thuis gehouden, onder zwaar protest, want dan miste ze muziekles en gym en en en en......... Zo heeft ze nog wel 100 redenen, zo graag gaat ze naar school, zo graag gaat ze naar zwemles. En het doet mij verdriet om mijn dochter zo te zien worstelen. Natuurlijk blijf ik sterk naast haar, maar tegelijkertijd voel ik me verdrietig en machteloos! Natuurlijk ben ik ook heel trots dat ze zo sterk is en blijft, dat ze naast haar verdriet, ook nog een lach op haar gezicht weet te toveren. Hopelijk is dit al veel te lang durende oorprobleem snel over en keert de rust weer terug!

Liefs BY JM

Reacties

  1. Moed houden, het komt allemaal goed! Het heeft alleen tijd nodig (en dat wil je eigenlijk gewoon niet). Geniet van het feit dat ze het zo geweldig vindt om naar school etc. te gaan.

    Kinderen zijn SUPER veerkrachtig (ik spreek uit ervaring :-)) Als je die positieve dingen eerst blijft zien is het straks voorbij voor je het weet!

    In ieder geval sterkte om hier even door heen te komen. Ik weet zeker dat ik binnenkort weer mooie dingen uit jouw handen op het blog zie verschijnen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bericht 400! Tutorial.

Ja echt waar, in de voorbije jaren schreef ik alles bij elkaar 399 berichten en dit is mijn 400ste bericht!
Alle reden om in dit bericht eens flink uit mijn comfortzone te gaan en jullie op een patroon te trakteren.
Speciaal voor dit bericht heb ik een haakpatroon geschreven. Een haakpatroon voor een muurhanger.
Toen ik laatst in het bos aan de wandel was met onze pup heb ik lekker gezocht naar kleine handzame takken. Deze heb ik een dagje laten drogen op de verwarming zodat ik ze snel kon gaan verwerken.
En dat was reusachtig leuk om te doen. Zitten jullie klaar??Hier komt ie dan:

Nodig: -garen geschikt voor haaknaald 3,5
            -haaknaald 3,5
            -een kleine tak
            -eventueel kralen om te versieren
            -stopnaald


Begin: Haak 4 lossen maak een ring met een halve vaste


Toer 1: Haak 3 lossen dit is je eerste stokje, haak vervolgens 11 stokjes in de ring. Sluit met een halve vaste in de derde losse. Je hebt nu 12 stokjes.


Toer 2: Ga met een halve vaste tus…

Hoe het de stapel is vergaan....

Mijn laatste stapelfoto dateert van 12 februari. En in de tussentijd heb ik niet stil gezeten. Rij voor rij groeide de deken aan elkaar. Want ik wilde de vierkanten met wit omhaken en ze dan tegelijk "as you go" aan elkaar zetten. Zondagavond ging het laatste vierkant eraan en begon ik aan de rand.
Omdat het weer vandaag roet in onze carnavalsplannen gooide ben ik maar lekker verder gegaan en is de deken dus vandaag al afgeraakt.
De vierkanten zijn volgens het neergelegde plan van dochterlief aan elkaar gehaakt en dat is een wildverband geworden.
Voor de rand heb ik de granietsteek gebruikt. Een rustige en stevige steek. Hiervoor heb ik 6 toeren gehaakt.
En nu ligt ie op het bed van de jongste. Hij matcht mooi met het eerder gehaakte snoepjeskussen en de hartjes slinger die aan het hoofdeinde hangt. Ik hoop dat ze er lekker onder zal slapen!

Liefs BY JMBabytruitje

Zoals ik bij mijn update al schreef een project met een grote herhaling vraagt om een klein project erbij. Ik wilde al een tijdje een patroon proberen uit Klein Haakgeluk van Claire Boeter. Het werd het truitje waarbij voor het patroon naar de website werd verwezen. Ik koos lekkere roze/paarse kleurtjes uit mijn mand met katoenen bolletjes. Het paars voor de onderkant was net niet genoeg en dus koos ik ervoor om de laatste 2 toeren in het knalroze te haken. En zo was er in geen tijd een schattig truitje gehaakt.
Nu nog een pasgeboren babymeisje dat het kan dragen......

Liefs BY JM

Garen: Phildar Coton 3